Mer än bara en produkt

Mer än bara en produkt

Mer än bara en produkt

Linneservett.. vad ska jag med det till? Kanske känner du att det är sällan man dukar upp med linneservetter, att det känns lite omständigt eller för att du föredrar traditionella pappersservetter. Oavsett så finns det många andra roliga och inspirerande sätt att använda sig av dem.

Se våra 4 tips nedan:

1. HÅLL BRÖDET SAFTIGT LÄNGRE

Visste du att det nybakade brödet behåller saftigheten längre och den krispiga ytan om du lindar in det i tyg. Eller varför inte lägga i en brödkorg vid servering, snyggt och fräscht.


2. GE BORT EN PRESENT

Bjuden på middag eller fest? En typiskt svensk tradition är att ta med sig något när man blir bortbjuden, blommor, flaska vin, choklad eller annat. Slå in det i sin enklaste form, snyggt och en mycket uppskattad gåva som dessutom går att använda efteråt.

3. PIFFA TILL VARDAGEN

Vem vill inte vara lite extra fin ibland, vår linneprodukt går alldeles utmärkt att använda som scarf denna kalla årstid. Passar för både hund och människa.

 

4. BAKHANDDUK

Att använda sig av handdukar vid jäsning är ingen nyhet precis, något som går minst lika bra. Men en linneservett går alldeles utmärkt att använda över bunken eller degen vid jäsning, för att sedan linda in brödet.

 

Användningsområdena är många, hållbart för oss är mer än bara materialet i sig. Att hitta produkter likt denna som kan användas på mer än ett sätt. Vi hoppas att våra tips har gett dig lite inspiration. 

Lämna en kommentar

Alla kommenterar kollas innan publicering