INTEGRITETSPOLICY

Denna sekretesspolicy beskriver hur din personliga information samlas in, används och delas när du besöker eller gör ett köp från artforanimals.se ("webbplatsen").

 

PERSONLIG INFORMATION

När du besöker sajten samlar vi automatiskt information om din enhet, inklusive information om din webbläsare, IP-adress, tidszon och några av de cookies som är installerade på enheten. När du surfar på sidan samlar vi dessutom information om de enskilda webbsidorna eller produkterna som du ser, vilka webbplatser eller söktermer som du hänvisade till webbplatsen och information om hur du interagerar med webbplatsen. Vi hänvisar till denna automatiskt insamlade information som "Enhetsinformation".

Vi samlar information om enheten (device) med hjälp av följande tekniker: - "Cookies" är datafiler som placeras på din enhet eller dator och innehåller ofta en anonym unik identifierare.

- Spårningsåtgärder för "loggfiler" som uppstår på webbplatsen och samla in data, inklusive din IP-adress, webbläsartyp, Internetleverantör, refererande / utgående sidor och datum / tidstämplar.

- "Webbeacons", "tags" och "pixels" är elektroniska filer som används för att spela in information om hur du surfar på webbplatsen.