OM OSS

 

 Vi på Art For Animals vill göra skillnad.

Alla djur, världen över förtjänar ett friskt och lyckligt liv!

Genom att erbjuda unikt framtagna illustrationer & inredningsartiklar kan vi för varje såld produkt, skänka en del av vinsten genom donationer till djurrättsorganisationer. Tillsammans kan vi forma en mer hälsosam och vackrare värld att leva i.
Genom att handla en hållbar produkt av oss bidrar du till att djuren får en bättre livskvalitet. Med vårt arbete och våra produkter vill vi förmedla vår passion till djuren. Vi hoppas också att du som kund får känslan av att du gör skillnad.

För oss är transparens viktigt för att du som kund lättare skall kunna göra ett medveten val och på så sätt kunna ta ett beslut som för dig känns rätt. Vi vill bidra med att skapa en mer medveten konsumtion, med detta väljer vi att öppet tala om för dig som kund vad alla produkter består av, produceras eller importeras ifrån. På samma sätt som du har när du handlar matvaror i butik. Vi försöker alltid att hitta leverantörer på hemmaplan, men när det inte går kompenserar vi det med att hjälpa de djur som finns i det land vi importerar ifrån.

Hjälp oss att hjälpa!