OM KONSTNÄREN

 

Bakgrunden till allt började med att jag ville göra något mer för att alla världens djur skall få ett bättre, friskare och lyckligare liv. Eftersom jag stödjer World Animal Protection Sverige sen ett flertal år tillbaka, kändes det självklart att försöka hitta ett sätt att hjälpa till ytterligare. 

Idén föddes under en resa i Australien där jag började på ett porträtt av vår dåvarande hund Neela, en Soft Coated Wheaten Terrier. Jag har ritat så länge jag kan minnas och har ett enormt intresse för hundar och djur i allmänhet. Att kunna kombinera två passioner i ett är en dröm jag länge har haft.

Alla bilder och produkter är illustrerade och designade av mig personligen.

Jag ville hitta ett sätt att utöka användningsområdet med teckningarna samt nå ut till fler personer och började då att designa mina egna produkter. Finns möjligheten att hitta en personlig och unik produkt för just dig, så tror jag att man är mer mån om den, mindre slit och släng. Vilket i sin tur bidrar till en bättre hållbarhet, och ett mer medvetet konsumtionsval. Med detta har du som hundägare möjligheten att beställa ditt eget hundporträtt. 

Att få äran att föreviga andras hundar som teckning är ytterst ärofyllt och exklusivt för mig.

En viktig del är att när du som kund handlar hos oss, är du med och bidrar till en bättre värld för våra djur genom varje produkt som säljs, en win win. För varje såld produkt skänks en del till djurrättsorganisationer världen över!

Att kunna bidra till ett mer långsiktigt tänk, där produkterna går att kombinera eller endast ha som enstaka produkter. Jag fokuserar på personliga motiv, en stil som står sig lika bra idag som om flera år.

För mig handlar det inte bara om produkten i sig utan om mervärdet den skapar. En påminnelse att vi varje dag kan hjälpa till litet som stort till ett bättre liv för våra älskade djur att leva i. 

 

Tack för att du hjälper till att skapa en bättre värld!

Mvh Sara Gullberg