I samarbete med Hundar Utan Hem

I samarbete med Hundar Utan Hem

I samarbate med Hundar Utan Hem 2023

Art for animals donation via försäljning uppgick till 2500 kr. Vårt välgörenhetsarbete med att ta fram 2023 års julgåvobevis för Hundar Utan Hem resulterade i 90 sålda gåvobevis, till ett värde av 29 400 kr! Som oavkortat går till deras arbete. Utan dig hade vi aldrig uppnått detta fantastiska resultat! 🖤

---

Vi är glada och stolta över att kunna berätta att vi tillsammans med hundar utan hem har tagit fram 6 olika motiv till årets gåvobevis.

Hundar Utan Hem är en ideell förening med ett mål – att rädda avlivningshotade hundar och ge dem en andra chans till ett lyckligt och kärleksfullt liv. Sen dom startade 2005 har dom räddat tusentals hundar och hjälpt dem att hitta nya kärleksfulla hem.

Vi är innerligt tacksam till er våra kära kunder som gör det möjligt för oss att donera regelbundet till olika välgörenhetsorganisationer däribland hundar utan hem.

Letar du efter en julklapp till någon som kanske redan har allt? Eller bara vill ge något extra, något som verkligen gör skillnad. Besök Hundar Utan Hem och läs om deras fina arbete och om möjlighet finns, ge bort ett gåvobevis här med valfritt belopp.

 https://hundarutanhem.se

Lämna en kommentar

Alla kommenterar kollas innan publicering