Hösten är här! Trender 2021 - Hund hundraser heminredning

Hösten är här! Trender inför 2021

Det är få årstider som skapar ett sådant behov än hösten som att ha fint och mysigt omkring sig hemma. Att ha konst och andra inredningsdetaljer som står sig året om är extra viktigt för oss idag, men det finns vissa inslag vi kan välja att byta ut eller kanske plocka fram från förrådet. Vi har gjort en trendspaning och samlat några tips för höstens inredning 2021. Sammanfattningsvis kan vi se tre ledord mysiga samlingsplatserhållbarhet och fortsatta jordnära toner. 

 

1. Inslag av olika träslag 
Skandinavien toppar listan när det kommer till att inreda med olika träslag. Vi vill omfamna naturen även i våra hem. Mörka träslag men även rotting håller i sig i höst. Addera ljusa inslag av textil som kuddar, handdukar eller väggdekor.

Våra Kuddfodral , Kökshanddukar & Posters 

2. Grönt i olika nyanser
Murriga färger men speciellt grönt ser vi mer av i höst. Komplettera med gröna tyger eller varför inte gröna härliga växter.

Våra Posters & Kuddfodral 


3. Mixade material 
Blanda mjuka och hårda material, linne material, inramade posters, torkade blommor, mjuka eller mer hårda mattor som jute. 

Våra Posters & Kuddfodral 

 4. Mysiga samlingsplatser
Att dra sig tillbaka till sina hem och krypa upp i soffan med en varm kopp te, eller samlas runt matbordet är för oss vanliga delar av hösten. Men kanske ännu mer av värde dessa tider. Vi spenderar mer tid inne, så varför inte duka fint till middagen, inred med fina hållbara kuddar i soffan och starta dagen med en kopp kaffe ur din favoritmugg.

Våra Muggar , Kuddfodral , Kökshanddukar & Linneservetter

 5. Väggdekorationer
Posters har länge varit populärt men är nu trendigare än nånsin. Med våra motiv matchar du enkelt med andra motiv du gillar. Kombinera gärna med lampor, skulpturer och andra inslag. 

Våra Posters & Vykort

 

Vi önskar dig en trevlig höst med en massa mysig tid hemma! 🍂

Lämna en kommentar

Alla kommenterar kollas innan publicering